Een second opinion aanvragen

Direct een second opinion?

Bel 030-2581811.Onze baliemedewerkers staan u graag te woord en kunnen u in contact brengen met onze instrumentmaker die de second opinions doet.

Wel of geen revalidatiearts?

Een second opinion kan door een orthopedisch instrumentmaker uitgevoerd worden, maar u kunt er ook voor kiezen een revalidatiearts uit ons revalidatiecentrum mee te laten kijken. In dat laatste geval hebben we een aantal zaken van u nodig voordat u bij ons komt en zal het consult van de revalidatiearts door uw zorgverzekeraar in mindering gebracht worden op uw eigen risico, als u dat nog niet opgemaakt heeft.

Wat neemt u mee?

U bezoekt alleen onze orthopedisch instrumentmaker? Dan hoeft u voor een second opinion alleen uw verzekeringsgegevens mee te nemen. Als u dit zelf relevant vindt ontvangen wij ook graag gegevens uit uw klantdossier van de instrumentmakerij waar u in behandeling bent. Voor onze instrumentmakers kan dit een voordeel zijn. Zij weten dan al precies wat er de afgelopen periode gedaan is om u verder te helpen. Heeft u geen dossier, dan is dat geen probleem.

U wilt graag dat er een revalidatiearts mee kijkt? Dan hebben we ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig. In deze brief staat vermeld waarom u de revalidatiearts wilt zien. Verder wil de revalidatiearts ook graag een uittreksel uit uw medisch dossier over alles wat met uw prothese en uw revalidatie te maken heeft. Dit uittreksel kunt u aanvragen bij uw huisarts.