Sportblades

Sportblade uitproberen

U kunt bij ons drie maanden een sportblade huren. In deze tijd kunt u rustig kijken of hardlopen met een sportblade iets voor u is. U krijgt hierbij training van onze personal coach Frank, die u op weg helpt met de blade en u handige tips geeft.

Sportblade aanschaffen

Na de drie maanden kunt u beslissen of u zelf een sportblade wilt aanschaffen of dat u de sportblade weer bij ons inlevert. U kunt zelf een sportblade van hoge kwaliteit bij ons aanschaffen voor een scherpe prijs. Wij kunnen ook samen met u kijken naar mogelijkheden om het vergoed te krijgen. Vaak vergoeden zorgverzekeraars geen sportblades, maar er zijn eventueel ook andere mogelijkheden zoals via een fonds.

Mogelijk voor iedereen

Sporten is belangrijk voor iedereen, dus we willen zo veel mogelijk mensen met een beenprothese kunnen laten sporten. Zo hebben we blades in verschillende soorten, maten en lengtes. Jong en oud, ervaren en onervaren; iedereen is welkom om een sportblade bij ons te proberen. Er is alleen een stukje inbouwhoogte (ruimte tussen uw stomp en de grond) nodig om de blade onder uw been te kunnen zetten. Als deze hoog genoeg is, is het mogelijk om de blade eronder te plaatsen. Bespreek het vooral. We kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Ook mogelijk in Rotterdam of Amsterdam!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over het uitproberen of aanschaffen van een sportblade. U kunt bij het bellen en mailen vragen naar Frank Dik.