Beenprothesen

We houden u in beweging

Vragen?
Wij staan voor u klaar!
Contact

Beenprothesen voor volwassenen en kinderen

Van jong tot oud: iedereen kan bij ons terecht. Als u een prothese of informatie zoekt voor uw kind met een aanlegstoornis of na amputatie van een been, dan kunt u het best verder lezen op de pagina Voor kind en jongere.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook dit jaar hebben wij weer contracten met ALLE zorgverzekeraars voor u afgesloten. U kunt dus verzekerd zijn van goede prothesezorg, gewoon vanuit het basispakket.

Weer kunnen bewegen

Daar zorgen wij voor! U hebt een amputatie ondergaan en wilt weer de alledaagse dingen doen. Wij gaan u helpen! Wij maken voor u een beenprothese die past bij uw wensen, mogelijkheden en activiteiten. 

  • Wilt u dat er een dokter, fysiotherapeut of ergotherapeut meedenkt? Dat kan!
  • Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van beenprothesen? Wij vertellen het u!

Alle soorten beenprothesen

Of u nu een onderbeenprothese of bovenbeenprothese nodig heeft, u kunt bij ons altijd terecht. Wij leveren mechanische en elektronische protheseknieën van alle fabrikanten in Nederland, zoals bijvoorbeeld de C-leg en de Rheoknee. De keuze voor een knie of voet maken we samen met u. Daar nemen we graag de tijd voor zodat we u de beste prothese kunnen leveren ! Een eerste gesprek is vrijblijvend.

Een deskundig team staat voor u klaar

Tijdens een uitgebreid intakegesprek luisteren we naar uw wensen voor het functioneren. Veel factoren spelen een rol hierbij: de één wil met een beenprothese lopen, sporten en kunnen fietsen, terwijl het voor een andere gebruiker vooral belangrijk is dat hij/zij zich met een prothese binnenshuis goed kan verplaatsen. Professioneel advies is essentieel in dit proces. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Neem gerust even telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen via 030-2581811.

Protec

In Amsterdam hebben we een beenprothese-expertisecentrum, genaamd Protec. Woont u in die regio, dan kunt u ook daar terecht. Voor het maken van een afspraak daar belt u ons algemene telefoonnummer: 030-2581811.

Beenprothese uitdoen

Lukt het niet om uw beenprothese uit te doen? En is het buiten kantoortijden, waardoor wij u moeilijker direct kunnen helpen? Hieronder ziet u hoe u met hulp uw prothese kunt uitdoen.