Menu
beenprothesen2015
sloganbeenprothesen

Beenprothesen

beenprothesenvolwassenen06  beenprothesenkinderen06

Beenprothesen voor volwassenen en kinderen

U bent van harte welkom!
Bel voor een afspraak: 030 - 2581811 of vul ons contactformulier in.

Welkom! U bent waarschijnlijk op zoek naar een goede beenprothese. Een prothese die ervoor zorgt dat u uw dagelijkse bezigheden weer zonder al teveel moeite uit kunt voeren en die past bij uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres! Klik hier voor een filmpje van een van onze klanten. Als u verhalen van onze klanten wilt lezen, klik dan hier.

Expertiseteam

Binnen De Hoogstraat werkt een expertiseteam op het gebied van beenprothesen. Dit team bestaat uit een revalidatiearts, orthopedisch instrumentmaker en een fysiotherapeut. Bij ons bent u dus altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.

Alle soorten beenprothesen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten beenprothesen. Tijdens de intake luisteren we naar uw wensen voor het functioneren. Samen met u kiezen we voor een prothese die het best past bij uw wensen, uw gezondheid en uw activiteitenpatroon. We laten u ook kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen. Ons team vindt het belangrijk u optimaal te betrekken bij de keuze van de prothese. Uw wensen staan centraal!

Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Komt u gerust eens langs om kennis te maken!