Beenprothesen

Vragen?
Wij staan voor u klaar!
Contact

Bij amputatie van het been of bij een beenafwijking, maken wij een beenprothese die bij u past. Een beenprothese moet aansluiten bij uw wensen, mogelijkheden en activiteiten. We zijn op de hoogste van de laatste ontwikkelingen en werken nauw samen met de arts, fysiotherapeut en ergotherapeut.

Meer informatie over beenprothesen voor kinderen of jongeren? Ga naar deze pagina.

Soorten beenprothesen

Bij ons kunt u terecht voor de prothese die u nodig heeft. Wij leveren mechanische en elektronische protheseknieën van alle fabrikanten in Nederland, zoals de C-leg en Rheo knee. De keuze voor een knie of voet maken wij samen met u. Hier nemen wij de tijd voor, zodat wij samen met u kunnen zorgen voor een prothese die bij u past. Lees hier meer over prothesenvoeten en protheseknieën.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek luisteren we naar uw wensen voor het functioneren. Hierbij spelen veel factoren een rol. Zo wil de één met prothese binnenhuis kunnen lopen, terwijl de ander wilt kunnen wandelen, sporten en fietsen. Ons team geeft u hierbij professioneel advies.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook dit jaar hebben wij weer contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland afgesloten. U kunt dus verzekerd zijn van goede prothesezorg. Lees hier meer informatie over vergoedingen.

Locatie in Amsterdam

In Amsterdam hebben we een beenprothese-expertisecentrum, genaamd Protec. U kunt ook daar terecht voor een afspraak. Hiervoor kunt u ons algemene nummer bellen: 030-2581811.

Beenprothese uitdoen

Lukt het niet om uw beenprothese uit te doen? En is het buiten kantoortijden, waardoor wij u moeilijker direct kunnen helpen? Hieronder ziet u hoe u met hulp uw prothese kunt uitdoen.