Beeldmerk Orthopedietechniek De Hoogstraat Utrecht
smartphone
BEENPROTHESEN
voor volwassenen en jongeren
beenprothesen2018

Beenprothesen op maat gemaakt | De Hoogstraat Orthopedietechniek

Een van de klanten van Orthopedietechniek De Hoogstraat

De beste beenprothese voor u!

U hebt een amputatie ondergaan, of u hebt een verkort been en wilt weer zonder pijn bewegen en de alledaagse dingen doen. Wij gaan u helpen dit mogelijk te maken! Wij maken voor u een beenprothese die past bij uw wensen, mogelijkheden en activiteiten. Wilt u dat er een dokter, fysiotherapeut of ergotherapeut meedenkt? Dat kan! Wij werken samen met artsen en fysiotherapeuten. Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van beenprothesen? Maak dan snel een afspraak. We informeren u graag volledig over het nieuwste aanbod! Komt u uit de omgeving rond Amsterdam? Wij hebben daar ons beenprothese-expertisecentrum geopend. U kunt ook daar terecht voor alle zorg rondom uw beenprothese. Inclusief gangbeeldanalysen en personal training. Kijk vooral even op: www.protec.amsterdam!
Uitleg over een beenprothese

Alle soorten beenprothesen

Of u nu een onderbeenprothese of bovenbeenprothese nodig heeft, u kunt bij ons altijd terecht. We maken een prothesekoker op maat via de nieuwste technieken. Wij leveren mechanische en elektronische protheseknieën van alle fabrikanten in Nederland, zoals bijvoorbeeld de C-leg en de Rheoknee. Ook voeten voor een beenprothese leveren we in alle soorten en maten. De keuze voor een knie of voet maken we samen met u. Daar nemen we graag de tijd voor zodat we u de beste prothese kunnen leveren ! Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Loop dus gerust even bij ons binnen of neem contact op!
Een van de klanten van Orthopedietechniek De Hoogstraat

Van advies tot aanmeten en afwerken: een deskundig team staat voor u klaar

Tijdens een uitgebreid intakegesprek luisteren we naar uw wensen voor het functioneren. Veel factoren spelen een rol hierbij: de één wil met een beenprothese lopen, sporten en kunnen fietsen, terwijl het voor een andere gebruiker vooral belangrijk is dat hij/zij zich met een prothese binnenshuis goed kan verplaatsen. Professioneel advies is essentieel in dit proces. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Loop dus gerust even bij ons binnen of neem contact op!

Marcel Conradi

marcel4 "Mensen met een amputatie hebben een uitermate slechte tijd achter de rug als ze bij ons komen. Zij hebben de volle aandacht nodig en dit eis ik dan ook van mijn medewerkers. Het is belangrijk om de ruimte en de tijd te nemen om samen met de cliënt te achterhalen welke wensen hij of zij heeft. Samen bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn. De wensen van de cliënt en de technische mogelijkheden bepalen welk hulpmiddel het meest geschikt is. Mijn eerste vraag is daarom altijd: "Wat wilt u?" Marcel Conradi, directeur.

Meer lezen

Contactformulier

Bel of mail ons