Menu
Armprothesen
armprothesen

Armprothesen voor volwassenen en armprothesen voor kinderen

U bent van harte welkom!
Bel voor een afspraak: 030 - 2581811 of vul ons contactformulier in.

Welkom! U bent waarschijnlijk op zoek naar een goede armprothese. De Hoogstraat is door een grote groep zorgverzekeraars benoemd tot expertisecentrum op gebied van de begeleiding en behandeling van mensen met een aanlegstoornis of amputatie van arm of hand. De Hoogstraat heeft ruim 40 jaar ervaring op dit gebied. Onze klanten delen graag hun ervaringen met u. Wilt u deze ervaringen lezen, klik dan hier.

Deskundigheid op één lokatie

In de Hand- en armwerkgroep volwassenen (HWV) bieden we op 1 lokatie de deskundigheid van gespecialiseerde artsen en behandelaars, van technici en orthopedisch instrumentmakers. Zo bent u verzekerd van een behandeling op basis van actuele kennis, ook op het gebied van techniek en innovatie. Dit wordt versterkt door samenwerking met de TU Delft en wetenschappelijke samenwerking met het UMC Groningen.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

U kunt bij ons terecht voor alle soorten armprothesen. Tijdens uw eerste bezoek laten wij u zien welke technische mogelijkheden er zijn. Met behulp van foto's, filmpjes en voorbeeldprothesen krijgt u hiervan een idee. Het team kijkt naar uw wensen en vervolgens naar de technische mogelijkheden. Welk soort prothese zou u graag willen, welke kokervorm en onderdelen passen het beste bij u? Samen met u kijken we of een prothese voor u van toegevoegde waarde is en welke prothese het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Komt u gerust eens langs om kennis te maken!