Prothesen en orthesen | ook als u wilt sporten!

Vragen?
Wij staan voor u klaar!
Contact

Of u nu geboren bent met een kortere arm of korter been, een amputatie hebt moeten ondergaan of slechter kunt bewegen door een ziekte of ongeval, wij helpen u om in beweging te komen en te blijven. Bewegen is belangrijk voor ons allemaal. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over sporten op topniveau. Het gaat ons om de alledaagse beweging. Het ommetje naar de supermarkt, een balletje trappen, een wandeling in het bos, de trap op en af lopen. Meedoen, op allerlei manieren. Erbij horen.

Ook als u wilt sporten!

Maar ook als u meer wilt, helpen we u daarbij. Onze beweegcoach leert u makkelijker en met minder energie bewegen en weet de weg naar sportactiviteiten die bij u passen. Jongeren met een prothese of orthese leert hij lekker sporten. Een keer per maand is er een training voor jongeren met een prothese of orthese. En jaarlijks zijn er amputatie-sportdagen.

Sportprothesen

Lekker bewegen voor jong en oud met een beenprothese, kan heel goed zonder blade. Er zijn soorten prothesevoeten op de markt, die sporten eenvoudiger maken. Maar ook wij kunnen u helpen als u een blade wilt proberen. Wij hebben hiervoor een verhuurmogelijkheid ontwikkeld. Neem even contact met ons op, zodat we u uit kunnen leggen hoe dat werkt!

Bladeverhuur

Wij verhuren blades. Vraag uw instrumentmaker naar de mogelijkheden!