Orthesen

Van polsspalk tot beenbeugel

Wij maken orthesen voor volwassenen en kinderen. Zoekt u een orthese voor uw kind, kijk dan op de pagina Voor kinderen en jongeren.

Pijn of bang om te vallen?

Als uw arm, been of rug niet meer goed functioneert kunt u zich onzeker voelen. Misschien heeft u pijn of bent u bang om te vallen. Uw dagelijks leven staat hierdoor stil en de gewone dingen worden ingewikkeld.Een orthese (ook wel spalk of brace genoemd) kan u dan net die ondersteuning of rust geven die u nodig heeft. Hierdoor krijgt u weer meer vertrouwen in het bewegen. Bewegen wordt weer wat eenvoudiger en gaat met minder pijn gepaard! Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van orthesen (spalken en braces)? Maak dan snel een afspraak. We informeren u graag volledig over het nieuwste aanbod!

Specialistisch ortheseteam

Bij De Hoogstraat Orthopedietechniek werkt een specialistisch team op het gebied van orthesen. Zij begeleiden u bij de keuze van uw orthese. Of het nu gaat om een polsspalk, zilveren braces, een korset, kniebrace of een beenbeugel. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goed passende orthese is voor de kwaliteit van uw leven. Een eerste gesprek bij De Hoogstraat is altijd vrijblijvend. Neem gerust even telefonisch contact met ons op.