Beeldmerk Orthopedietechniek De Hoogstraat Utrecht
smartphone
ORTHESEN
voor volwassenen en jongeren

Orthesen op maat gemaakt | De Hoogstraat Orthopedietechniek

Een van de klanten van Orthopedietechniek De Hoogstraat

Pijnklachten? Bang om te vallen? Verlies van controle?

Als uw arm, been of rug niet meer goed functioneert kunt u zich onzeker voelen. Misschien heeft u pijn of bent u bang om te vallen. Uw dagelijks leven staat hierdoor stil en de gewone dingen worden ingewikkeld.Een orthese (ook wel spalk of brace genoemd) kan u dan net die ondersteuning of rust geven die u nodig heeft. Hierdoor krijgt u weer meer vertrouwen in het bewegen. Bewegen wordt weer wat eenvoudiger en gaat met minder pijn gepaard! Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van orthesen (spalken en braces)? Maak dan snel een afspraak. We informeren u graag volledig over het nieuwste aanbod!
Uitleg over een beenprothese

Specialistisch ortheseteam

Bij De Hoogstraat Orthopedietechniek werkt een specialistisch team op het gebied van orthesen. Zij begeleiden u bij de keuze van uw orthese. Of het nu gaat om een polsspalk, zilveren braces, een korset, kniebrace of een beenbeugel. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goed passende orthese is voor de kwaliteit van uw leven. Een eerste gesprek bij De Hoogstraat is altijd vrijblijvend. Loop dus gerust even bij ons binnen of neem contact op!

 

Wim van den Hul

585 "Ik maak voornamelijk orthesen. Dat is toevallig zo gelopen. Ik begon in de opleiding met orthesen. Pas daarna leer je prothesen maken. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan, maar ondertussen bleef ik in mijn werk voornamelijk met orthesen bezig. Ik vind het maken van orthesen een creatief proces. Je kunt veel doen qua kleur en materiaal. Ik vind het belangrijk om uit te gaan van de cliënt die voor me zit. Ik ben geen mens van vaststaande protocollen, maar veel meer een praktijkmens. Ik zie iemand lopen en denk: daar past zo’n beugel bij. Kijken en luisteren naar de cliënt is voor mij belangrijker dan het volgen van een protocol." Wim van den Hul, orthopedisch instrumentmaker. Wim van den Hul, orthopedisch instrumentmaker.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons