Looptraining

Onze beweegcoach helpt

Vragen?
Wij staan voor u klaar!
Contact

Bij ons kunt u terecht voor looptrainingen en hardloopclinics. Jong en oud, iedereen is welkom bij de looptrainingen van Frank Dik! Frank Dik is oud-bondscoach van het para atletiek. Frank traint al jaren beenprothese- en orthesedragers in het lopen met de dagelijkse prothese en blades. Hij geeft training, maar ook advies rondom (hard)lopen.

Looptraining

Vindt u lopen op verschillende ondergronden spannend? Heeft u moeite uw prothese te vertrouwen? Wilt u wat zelfverzekerder worden bij het lopen door wat meer training? Of wilt u gewoon het lopen finetunen? Dan kunt u terecht bij onze trainer Frank Dik.

Bladetraining

Wilt u hardlopen eens proberen? Frank geeft ook bladetrainingen. Bij ons kunt u een blade uitproberen en kijken of hardlopen wat voor u is. Wij hebben blades voor iedereen met een beenprothese. Frank begeleidt u als u recreatief eens wilt gaan hardlopen, maar ook geeft hij adviezen als u meer de kant van de topsport op wilt.

Training voor kinderen en jongeren

Wil jij beter leren bewegen met je beenprothese of heb je een blade en wil je daarmee leren rennen?  Frank traint een keer per maand kinderen en jongeren met een beenprothese.

Voor meer informatie over trainingen kunt u terecht bij de baliemedewerkers (tel: 030-2581811).