Onze medewerkers

Orthopedisch instrumentmakers

Onze orthopedisch instrumentmakers ontmoet u in de paskamer. Zij meten een voorziening aan en maken een orthopedische voorziening voor u op maat. Dat doen ze samen met een team orthopedisch technisch medewerkers in onze werkplaatsen. Inmiddels werken er voor u op onze drie locaties:

  • 15 experts op het gebied van beenprothesen
  • 3 zeer ervaren specialisten op het gebied van armprothesen
  • 11 specialisten op het gebied van orthesen

Technisch medewerkers

Onze technisch medewerkers werken in de werkplaats achter de schermen. Zij maken uw prothese in nauw overleg met uw orthopedisch instrumentmaker en zijn een belangrijke schakel in het gehele proces.

Beweegcoach en beweeganalist

Het team wordt aangevuld door een beweegcoach en beweeganalist. Zij zijn er om u bijvoorbeeld te ondersteunen in het lopen op uw voorziening.

Administratief medewerkers

Met onze administratief medewerkers heeft u contact als u ons belt of bij ons langs komt. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt, helpen u op weg in ons bedrijf en zij zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. Ook handelen ze alle administratieve zaken met de zorgverzekeraar voor u af. Zij werken achter de schermen aan uw dossier.

Managementteam

Dit managementteam, dat bestaat uit een directeur, vestigingsmanagers en een hoofd financiële administratie, zorgt op de achtergrond voor de goede gang van zaken op de drie locaties. Het team wordt ondersteund door de marketing- en communicatiemedewerker en de managementassistent.