Onze medewerkers

staan voor u klaar!

Orthopedisch instrumentmakers

Onze orthopedisch instrumentmakers ontmoet u in de paskamer. Zij maken een orthopedische voorziening voor u op maat. Dat doen ze samen met een team orthopedisch technisch medewerkers in onze werkplaatsen. Inmiddels werken er voor u op onze drie locaties:

  • 15 experts op het gebied van beenprothesen
  • 3 zeer ervaren specialisten op het gebied van armprothesen
  • 11 specialisten op het gebied van orthesen

Onze beweegcoach en bewegingsanalist vullen het team aan. Het team wordt aangestuurd door een manager werkplaats.

Technisch medewerkers

Zij werken in de werkplaats achter de schermen. Zij maken uw prothese in nauw overleg met uw orthopedisch instrumentmaker en zijn een belangrijke schakel in het gehele proces!

Administratief medewerkers

Met hen heeft u contact als u ons belt, of bij ons langs komt. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt en helpen u op weg in ons bedrijf. Zij zorgen ervoor dat u zich welkom voelt en helpen u op weg in ons bedrijf. Ook handelen ze alle administratieve zaken met de zorgverzekeraar voor u af. Achter de schermen werken ze aan uw dossier.

Managementteam

Dit team, dat bestaat uit een directeur, drie vestigingsmanagers en een manager financiële administratie, zorgt op de achtergrond voor de goede gang van zaken op de drie locaties. Het team ontvangt advies van de beleidsmedewerker Kwaliteitszorg en wordt ondersteund door de managementassistent.