Beeldmerk Orthopedietechniek De Hoogstraat Utrecht
smartphone
ONZE KLANTEN
vertellen hun verhaal

Klanten met  een armprothese

mandyloesink2
Mandy Löesink
"Toen ik zwanger was van onze dochter ontstond er een trombose in mijn arm ten gevolge van een auto-immuunziekte die opvlamde. Na een zoektocht naar de oorzaak, bleek dat de bloedvaten in mijn onderarm verstopt waren. Omdat ik zwanger was konden niet alle onderzoeken plaatsvinden en wilden de artsen het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam afwachten. Uiteindelijk kreeg ik de boodschap dat de hand het waarschijnlijk niet zou gaan redden."

Lees het hele verhaal

Lidian Mulder
"Ik ben geboren met een verkorte linkerarm. Een aangeboren reductiedefect, zoals het zo mooi heet. Als kind was ik me in eerste instantie niet zo bewust van mijn ‘anders zijn’. Ik werd me er steeds bewuster van door de buitenwereld, door de manier waarop die ermee omging. Mijn lagereschooltijd is erg moeilijk geweest; een ware hel, om het maar eens krachtig uit te drukken."

Lees het hele verhaal

 

Henri van den Brink
"Mijn naam is Henri van den Brink en ik ben 34 jaar. Na een ongeval met een maïshakselaar in oktober 2008 moest mijn linkerhand geamputeerd worden. Nu heb ik het geluk dat loonwerk niet mijn dagelijkse werk is. Ik ben namelijk constructeur."

Lees het hele verhaal

Jenna
"Toen onze dochter Jenna geboren werd, ging er even een schok door ons heen toen bleek dat ze was geboren met een reductiedefect van haar linker onderarm. Gelukkig bleek ze verder kerngezond. Door onze nuchtere kijk en al enige bekendheid van de medische wereld dachten we echter al snel aan alle mogelijkheden van Jenna in plaats van mogelijke moeilijkheden die ze in de toekomst zou kunnen gaan ondervinden."

Lees het hele verhaal

wendakoster
Wenda Koster
"Ik ben Wenda Koster, 31 jaar en al sinds mijn geboorte ontbreekt mijn linker onderarm, net onder mijn elleboog. Tot mijn 7de heb ik een armprothese gedragen en daarna is die in de kast beland. Ik vond het een onding. Het is zwaar, er hangt toch aardig wat gewicht aan je arm. Het zweet, vooral op warme dagen. Ik kon meer met mijn stomp dan met mijn prothese, omdat je met je prothese niet voelt."

Lees het hele verhaal