Beeldmerk Orthopedietechniek De Hoogstraat Utrecht
smartphone
BEENPROTHESEN
voor volwassenen en jongeren
beenprothesen2018

Advies en looptraining

Gangbeeldanalyse

Meer inzicht door videoregistratie | gangbeeldanalyse

Wilt u weten of u nog wat kunt verbeteren aan uw looppatroon of bent u onzeker over uw manier van lopen? U kunt bij ons uw manier van lopen laten analyseren in ons looplaboratorium. Wij noemen dit ook wel een gangbeeldanalyse. U krijgt aan de hand van videobeelden en krachtmetingen inzicht in uw manier van lopen en de belasting van uw lichaam tijdens het lopen. Ook kan er worden beoordeeld of er aanpassingen nodig zijn aan uw huidige prothese en of deze nog voldoet. Heeft u belangstelling? Neem dan vooral contact met ons op! Bel 030- 2581811.

Onderaan deze pagina kunt u een video bekijken hoe de gangbeeldanalyse in zijn werk gaat.

Extra hulp van de fysiotherapeut

Op zoek naar advies voor het bewegen met de prothese? 

Heeft u net een nieuw soort protheseknie of prothesevoet en wilt u advies? Of heeft u klachten tijdens het bewegen? Wij weten als geen ander dat het lopen met een prothese op sommige momenten extra moeilijk kan zijn. We willen u daarom graag tegemoetkomen met een extra hulp op het gebied van bewegen. Hiervoor hebben wij een bewegingsanalist / fysiotherapeut in dienst die gespecialiseerd is in revalidatie na amputatie. Hij zal uw situatie samen met de instrumentmaker bekijken en u adviseren en met u oefenen. Deze therapie is niet in plaats van uw revalidatie maar aanvullend! Wilt u hier gebruik van maken, meldt u dit dan even bij uw instrumentmaker of bij de balie.

Frank Dik

Of wilt u praktische training ?

Vindt u lopen op verschillende ondergronden spannend? Heeft u moeite uw prothese te vertrouwen? Of wilt u wat zelfverzekerder worden bij het lopen door wat meer training? Dan kunt u terecht bij onze trainer Frank Dik. Frank traint al jaren beenprothesedragers in het lopen met de dagelijkse prothese.

Wat bereikt u na een training van Frank Dik ?

  • U heeft meer vertrouwen in uw prothese
  • U ontdekt dat u meer durft dan u dacht
  • U ontdekt dat u meer kunt dan u dacht
  • U heeft meer controle over uw prothese
  • U loopt makkelijker en houdt energie over

U bent klant bij ons en u wilt een training bij Frank Dik volgen? Meld dit dan bij de baliemedewerkers! Of bel: 030-2581811!

 

Video gangbeeldanalyse

 

Frank Dik

frankdik“Mensen met een beenprothese kunnen vaak veel meer dan ze denken! Dat wil ik hen laten ervaren! Ik wil dat ze vertrouwen krijgen in en meer controle krijgen over hun prothese. Dat bereiken is mijn hoogste doel!” Frank Dik. 

Meer lezen

Contactformulier

Bel of mail ons