Nieuwe directeur stelt zich voor

Op 1 augustus heb ik, Erwin Stokvis, het stokje van voormalig directeur De Hoogstraat Orthopedietechniek, Marcel Conradi mogen overnemen.
Marcel heeft de afgelopen 20 jaar De Hoogstraat Orthopedietechniek met passie naar een hoger plan getild, met veel aandacht voor de behoeften van de cliënten. Ook is Orthopedietechniek in die tijd uitgebreid met een extra vestiging in Rotterdam en een beenprothese-expertisecentrum in Amsterdam. De Hoogstraat Orthopedietechniek heeft daarmee enorm veel mensen kunnen helpen een groot deel van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid terug te krijgen.

Het is deze inzet die maakt dat cliënten nu in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam terecht kunnen bij echte vakmensen die vanuit betrokkenheid en passie alles uit de kast halen om voor de klant de beste prothese of orthese te maken.
De drie vestigingen staan breed bekend om het hoge kwaliteits- en servicelevel wat maakt dat klanten uit het hele land voor een second opinion komen.
Marcel laat een kostbaar goed achter en ik voel mij vereerd om dit voort te mogen zetten.

Terwijl ik dit schrijf ben ik mij terdege bewust van het feit dat het orthopedisch landschap veranderd is en dat de uitdagingen waar we nu voor staan niet mals zijn. De toenemende vraag, stijgende kosten en verschuiving van oud naar nieuw ambacht (snel groeiende verwachtingen en technologieën) vraagt om creatieve oplossingen.
Het vraagt wat mij betreft om nauwere samenwerking en afstemming met onze klanten, branchegenoten en de Zorgverzekeraars. Met plezier en vanuit dezelfde passie als die van onze vakmensen zet ik mij dan ook graag in voor de genoemde samenwerking.


Bij deze, tot ziens!

Erwin Stokvis,

Directeur De Hoogstraat Orthopedietechniek

Locaties Utrecht, Rotterdam, Amsterdam