3D-geprinte redressiehelmen

24-06-2024

Sinds kort helpen wij ouders en hun baby met onze 3D-geprinte redressiehelmen van Talee. De helm wordt ingezet om de schedel van een baby te corrigeren bij een schedelafwijking. Onze unieke redressiehelm biedt vele voordelen en ouders zijn erg enthousiast over hun ervaringen.

"Het team is super vriendelijk en is zeer professioneel in wat ze doen"

Aide, de moeder van Lucas, zegt: "Onze zoon Lucas draagt al meer dan twee maanden de Talee-helm en tot nu toe is de ervaring geweldig! Hij raakte heel snel gewend aan deze helm, omdat deze veel lichter en ademender is vergeleken met andere merken die we aanvankelijk overwogen. We hebben veel geluk dat de Talee-helmen nu beschikbaar zijn in Nederland. Het heeft niet alleen geholpen om de vorm van het hoofd van onze zoon te verbeteren, maar we krijgen overal complimenten omdat deze helm er zo cool en stijlvol uitziet. Het team is super vriendelijk en is zeer professioneel in wat ze doen. Lucas vindt het geweldig om Juul en Wendy te zien elke keer als we een controle hebben. We zouden deze helm zeker aanbevelen aan elke ouder die op het punt staat een redressiehelm te gaan gebruiken voor hun kind."

Vele voordelen

Dankzij de 3D-printtechnieken zijn de helmen lucht doorlatend, licht van gewicht en erg dun. Hierdoor is het draagcomfort hoog en heeft de baby minder last van transpiratieproblemen, vergeleken met traditionele redressiehelmen. Het design kan door de ouders zelf worden gepersonaliseerd en er is keuze uit verschillende kleuren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze redressiehelmen? Klik hieronder om naar onze pagina over de redressiehelmen te gaan.

Lees meer