Wanneer een second opinion?

Last van een slecht zittende beenprothese?

Komt u er niet meer uit met uw instrumentmaker en blijft u lopen met een slecht passende beenprothese of met pijn? Dan kan het de moeite zijn een second opinion aan te vragen. Een second opinion bij Orthopedietechniek is kosteloos en vrijblijvend en zonder verplichtingen en geeft u een goed inzicht in uw klachten, zodat deze zo snel mogelijk verleden tijd worden en u niet meer gehinderd wordt door problemen met uw voorziening. De second opinion wordt afgesloten met een advies voor uw eigen instrumentmaker. Uiteraard staat het u vrij over te stappen, maar dit is niet het doel van de second opinion.

Bel direct !

Twijfelt u over een second opinion? Bel dan met een van onze baliemedewerkers: 030-2581811. Zij staan u graag te woord en kunnen u in contact brengen met de instrumentmaker die de second opinions doet.

Samen met u zoeken we naar de beste oplossing!

Ons team kijkt samen met u of uw klachten te maken hebben met de beenprothese. De pasvorm en de uitlijning worden gecheckt. Ook kunt u tijdens een second opinion terecht in ons loopanalyselaboratorium. Met videocamera’s en andere technieken worden uw looppatroon en de uitlijning van uw prothese nog eens extra goed bekeken. We nemen ruim de tijd voor een second opinion. Aan het eind van de afspraak krijgt u van ons een advies mee voor uw behandelend instrumentmaker of arts.

Overstappen of blijven?

Misschien vindt u het lastig om te kiezen voor een second opinion. U heeft misschien een intensieve band met uw instrumentmaker opgebouwd en wilt hem of haar niet teleurstellen. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Toch is het zinvol eens een ander team naar uw voorziening en/of looppatroon te laten kijken. Dit team kijkt met een frisse blik en kan u van praktisch advies voorzien dat u meeneemt naar uw instrumentmaker. Een overstap vindt alleen plaats op uw verzoek.

Ook in Amsterdam mogelijk

U kunt voor een second opinion ook terecht bij Protec, ons beenprothese-expertisecentrum in Amsterdam. Op deze locatie vindt u alle expertise rondom beenprothesen onder één dak! Advies, gangbeeldanalyses, videoregistraties en een persoonlijke beweegcoach horen vrijblijvend bij de dienstverlening! Kijk eens op www.protec.amsterdam.