Menu
Second opinion
Second opinion

beenprothesen513

Heeft u problemen met de pasvorm van uw prothese, veel pijnklachten of klachten bij het bewegen? Komt u er met uw instrumentmaker niet meer uit? Schroom dan niet om bij ons langs te komen voor een second opinion.
Een second opinion is vrijblijvend en geeft u een goed inzicht in uw klachten, zodat deze zo snel mogelijk verleden tijd worden en u niet meer gehinderd wordt door problemen met uw voorziening. Orthopedietechniek brengt hiervoor geen kosten in rekening. Wel zal het consult van de arts worden gedeclareerd aan de zorgverzekeraar met mogelijk gevolg dat hierdoor uw eigen risico wordt belast. Wilt u een afspraak maken? Bel: 030 - 258 18 11  of klik direct hier voor het aanvraagformulier voor een second opinion!   

Welke informatie hebben wij voorafgaand van u nodig?
- Een uittreksel uit uw medisch dossier over alles wat met uw prothese en uw revalidatie te maken heeft. Dit uittreksel kunt u aanvragen bij uw huisarts.
- Als u dit zelf relevant vindt ontvangen wij ook graag gegevens uit uw klantdossier van de instrumentmakerij waar u in behandeling bent.

Wordt er tijdens de second opinion ook een revalidatiearts geconsulteerd, dan hebben wij ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig. In deze brief staat vermeld waarom u de revalidatiearts wilt zien.