Menu
Second opinion
Second opinion

Hoe werkt een second opinion

beenprothesen728

Als u bij ons komt, kijkt ons team samen met u of uw klachten te maken hebben met de prothese. De pasvorm en de uitlijning worden gecheckt. Ook kunt u tijdens een second opinion terecht in ons loopanalyselaboratorium. Daar kan met behulp van videobeelden en andere technieken uw looppatroon en de uitlijning van uw prothese nog eens extra goed worden beoordeeld. We nemen ruim de tijd voor een second opinion. Aan het eind van de afspraak krijgt u van ons een advies mee voor uw behandelend instrumentmaker.

Welke informatie hebben wij voorafgaand van u nodig?
- Een uittreksel uit uw medisch dossier over alles wat met uw prothese en uw revalidatie te maken heeft. Dit uittreksel kunt u aanvragen bij uw huisarts.
- Als u dit zelf relevant vindt ontvangen wij ook graag gegevens uit uw klantdossier van de instrumentmakerij waar u in behandeling bent.

Wordt er tijdens de second opinion ook een revalidatiearts geconsulteerd, dan hebben wij ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig. In deze brief staat vermeld waarom u de revalidatiearts wilt zien.

De heer Walrecht

deheerwalrecht"Toen ik Orthopedietechniek belde voor een afspraak werd ik heel vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste. Zij vertelde me dat de directeur me de volgende dag zou bellen. En dat gebeurde ook echt. Ik kom uit het zakenleven, waar dat heel normaal is, maar in dit geval vond ik het heel bijzonder dat er direct actie ondernomen werd om mij te woord te staan!" De heer Walrecht, klant.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons