Menu
Orthesen
orthesen

Welkom!

foto791

Een orthese voor u

U bent op zoek naar een goede orthese om bepaalde lichaamsdelen te ondersteunen. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.
Bij De Hoogstraat Orthopedietechniek werkt een specialistisch team op het gebied van orthesen. Zij begeleiden u bij de keuze van uw orthese. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goed passende orthese is voor de kwaliteit van uw leven.
orthesen169

Alle soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor veel soorten orthesen. Ons team vindt het erg belangrijk om u optimaal te betrekken bij de keuze van de orthese. U moet er immers mee gaan functioneren.

Wim van den Hul

585"Ik maak voornamelijk orthesen. Dat is toevallig zo gelopen. Ik begon in de opleiding met orthesen. Pas daarna leer je prothesen maken. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan, maar ondertussen bleef ik in mijn werk voornamelijk met orthesen bezig. Ik vind het maken van orthesen een creatief proces. Je kunt veel doen qua kleur en materiaal. Ik vind het belangrijk om uit te gaan van de cliënt die voor me zit. Ik ben geen mens van vaststaande protocollen, maar veel meer een praktijkmens. Ik zie iemand lopen en denk: daar past zo’n beugel bij. Kijken en luisteren naar de cliënt is voor mij belangrijker dan het volgen van een protocol." Wim van den Hul, orthopedisch instrumentmaker.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons