Menu
Orthesen
orthesen

Uw eerste bezoek

orthesen104

Ontvangst

We willen graag dat u zich welkom bij ons voelt. Onze receptionistes ontvangen u graag aan de balie. In onze ontvangstruimte kunt u rustig een kop koffie of thee drinken, de krant of een tijdschrift lezen en/of genieten van ons aquarium.
orthesen623

In de spreekkamer

Graag maken we allereerst kennis met u. Natuurlijk staan we stil bij de reden van uw komst en luisteren we naar uw wensen voor het functioneren in de toekomst.
Samen met uw instrumentmaker en de revalidatiearts kiest u tijdens het eerste gesprek voor een orthese die het best past bij uw wensen, uw mogelijkheden en uw activiteitenpatroon.

Rachel van Niekerk

765"Ik houd me vooral bezig met beenprothesen en –orthesen (spalken). Mensen weer zo goed mogelijk laten lopen, dat is mijn drijfveer. Daarnaast doe ik ook gangbeeldanalyses. Met camera’s en andere apparatuur analyseren we hoe iemand loopt. Zo’n analyse voegt iets toe aan het handmatige vakwerk en het geeft extra informatie. Dit helpt om te beoordelen welk hulpmiddel het meest geschikt is. Deze combinatie van mens en techniek, dat vind ik erg leuk in mijn werk." Rachel van Niekerk, orthopedisch technoloog.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons