Menu
beenprothesen2015
sloganbeenprothesen

Welkom!

Een van de klanten van Orthopedietechniek De Hoogstraat

De beste beenprothese voor u

U bent op zoek naar een goede beenprothese. Een prothese die past bij uw wensen, mogelijkheden en activiteiten. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Omdat wij gevestigd zijn binnen de muren van één van Nederlands grootste revalidatiecentra kunnen we u net een beetje meer bieden. U kunt dan denken aan extra consulten bij een revalidatiearts, ergotherapeut of fysiotherapeut. Wij werken samen in multidisciplinaire teams die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de revalidatiegeneeskunde. Bij ons bent u dus altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.
Uitleg over een beenprothese

Alle soorten prothesen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten beenprothesen. We zorgen ervoor dat u kennis kunt maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beenprothesen. Ons team vindt het daarom erg belangrijk u optimaal te betrekken bij de keuze van de prothese. U moet er immers mee gaan functioneren.

Marcel Conradi

marcel4 "Mensen met een amputatie hebben een uitermate slechte tijd achter de rug als ze bij ons komen. Zij hebben de volle aandacht nodig en dit eis ik dan ook van mijn medewerkers. Het is belangrijk om de ruimte en de tijd te nemen om samen met de cliënt te achterhalen welke wensen hij of zij heeft. Samen bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn. De wensen van de cliënt en de technische mogelijkheden bepalen welk hulpmiddel het meest geschikt is. Mijn eerste vraag is daarom altijd: "Wat wilt u?" Marcel Conradi, directeur.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons