Menu
beenprothesen2018
sloganbeenprothesen

Welkom!

Een van de klanten van Orthopedietechniek De Hoogstraat

De beste beenprothese voor u

U heeft een amputatie of een verkort been en bent op zoek naar een beenprothese. Een beenprothese die past bij uw wensen, mogelijkheden en activiteiten. Om uw dagelijks leven zo goed mogelijk te kunnen invullen en om zonder pijn te functioneren. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Juist ook omdat wij samenwerken met een team artsen en fysiotherapeuten kunnen we u net een beetje meer bieden. U kunt dan denken aan extra consulten bij een revalidatiearts, ergotherapeut of fysiotherapeut. Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op beenprothesegebied? Maak dan snel een afspraak. We informeren u graag volledig over het nieuwste aanbod!
Uitleg over een beenprothese

Alle soorten prothesen

Of u nu een onderbeenamputatie of bovenbeenamputatie heeft, u kunt bij ons altijd terecht voor een prothese. We maken een prothesekoker op maat via de nieuwste technieken. Wij leveren mechanische en elektronische knieën van alle fabrikanten in Nederland, zoals bijvoorbeeld de C-leg en de Rheoknee. Ook prothesevoeten leveren we in alle soorten en maten. De keuze voor een knie of voet maken we samen met u. Daar nemen we graag de tijd voor zodat we u de beste prothese kunnen leveren waar u in de dagelijkse praktijk goed mee kunt functioneren!

Marcel Conradi

marcel4 "Mensen met een amputatie hebben een uitermate slechte tijd achter de rug als ze bij ons komen. Zij hebben de volle aandacht nodig en dit eis ik dan ook van mijn medewerkers. Het is belangrijk om de ruimte en de tijd te nemen om samen met de cliënt te achterhalen welke wensen hij of zij heeft. Samen bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn. De wensen van de cliënt en de technische mogelijkheden bepalen welk hulpmiddel het meest geschikt is. Mijn eerste vraag is daarom altijd: "Wat wilt u?" Marcel Conradi, directeur.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons