Menu
beenprothesen2018
sloganbeenprothesen

Uw eerste bezoek

U wordt welkom geheten door onze receptioniste

Ontvangst

We willen natuurlijk dat u zich welkom bij ons voelt. Onze receptionistes ontvangen u graag aan de balie. In onze ontvangstruimte kunt u rustig een kop koffie of thee drinken, de krant of een tijdschrift lezen en/of genieten van ons aquarium.
Kennismaken met uw instrumentmaker

Welke prothese past bij u?

Graag maken we allereerst kennis met u. Natuurlijk staan we stil bij de reden van de amputatie en luisteren we naar uw wensen voor het functioneren in de toekomst. Samen met de revalidatiearts en uw instrumentmaker kiest u tijdens het eerste gesprek voor een prothese die het best past bij uw wensen, uw gezondheid en uw activiteitenpatroon. Dat gebeurt aan de hand van een protocol. Tijdens het doorlopen van het protocol stellen de revalidatiearts en uw instrumentmaker veel vragen. Aan het eind van het gesprek is duidelijk welke prothese het best bij u past. 

Dorry Meijer

dorry"Toen ik voor het eerst bij OTH kwam, werd me gevraagd wat ik wilde met mijn prothese. Dat was me nog nooit gevraagd! Het eerste wat in mij opkwam was: overeind blijven; staan, lopen. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst de nieuwe koker paste en dat ik een gevoel van stabiliteit ervoer. Ik kan daar nu nog een brok van in mijn keel krijgen. Na twaalf jaar worstelen, voelde ik ineens waarnaar ik altijd op zoek geweest was! Dat gevoel vergeet ik nooit meer." Dorry Meijer, klant

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons