Menu
Beenprothesen voor kinderen
Beenprothesen kinderen

dromenboek

Ervaringsverhalen

beenprothesen686

Informatiefolders

Er zijn veel verschillende soorten aanlegstoornissen/amputaties van het been. In verschillende flyers zetten we deze voor jou en je ouders op een rijtje, met daarbij de behandelmogelijkheden en de soorten prothesen. 

pijlvoorlinks klik hier voor de informatiefolders

753

Moving kids

Kijk ook eens op onze speciale website voor kinderen en jongeren met een beenprothese: www.moving-kids.nl. Moving kids is een initiatief van De Hoogstraat Orthopedietechniek en De Hoogstraat Revalidatie. Ons doel is om ieder kind de vrijheid te geven om lekker te bewegen, te spelen en te sporten, ook met een (verlengings)prothese. Wij willen ervoor zorgen dat je hierin geen belemmeringen tegenkomt. Voor ons staat voorop dat bewegen, spelen en sporten voor ieder kind mogelijk moet zijn. Ook voor jou!
kortenkrachtig

Vereniging KorterMaarKrachtig

De landelijke vereniging voor mensen met een amputatie en/of aangeboren reductie van een ledemaat 'KorterMaarKrachtig' heeft folders uitgegeven die je via hun website gratis kunt downloaden. Vier keer per jaar verschijnt het tijdschrift 'Kort&Krachtig!'.
 

pijlvoorlinks klik hier voor de website van de vereniging

opeenanderbeengezet

Lotgenoten

De werkgroep 'Op een ander been gezet' informeert ouders van kinderen met een aanlegstoornis aan het been, aangeboren of verkregen door een amputatie. De ouderwerkgroep organiseert ook ouderdagen, gezinsdagen en jongerenweekends. Op deze manier is het mogelijk anderen te ontmoeten met een amputatie en aanlegstoornis, ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen.

pijlvoorlinks klik hier voor de website van de werkgroep

hoogstraat

De Hoogstraat Revalidatie

pijlvoorlinks klik hier voor de website van De Hoogstraat