Menu
Beenprothesen voor kinderen
Beenprothesen kinderen

Je eerste bezoek

Je wordt ontvangen door onze receptioniste

Ontvangst

Als je bij ons komt, dan zie je een paarse balie. Vertel even dat je er bent. De receptionistes vertellen jou dan waar je even kunt gaan zitten. Zij bellen jouw instrumentmaker of dokter om te zeggen dat je er bent. In de ontvangstruimte kun je wat drinken, liggen tijdschriften om te lezen en je vindt er een mooi aquarium.
In de spreekkamer

In de spreekkamer

Misschien vind je het spannend om voor het eerst bij ons te komen. Dat snappen we best. Onze instrumenmakers voor jongeren zijn dat ook gewend hoor. Daarom ga je eerst even rustig samen praten. Je hebt vast vragen over de prothese en over het lopen met zo'n been. Ons team zal jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Als je weet hoe iets werkt, wordt het vanzelf al minder eng.

Bert Voskuil

200 "Kinderen zijn puur en blanco. Ze zijn dynamisch om mee te werken. Ik werk samen met een kinderfysiotherapeut, een revalidatiearts en een orthopeed in een team. Op die manier kunnen we kind en ouders het beste bieden. Ik vind het mooi werk. Je bouwt een band op met de kinderen en hun ouders." Bert Voskuil, orthopedisch instrumentmaker.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons