Menu
Armprothesen
armprothesen

hoogstraat2

De Hoogstraat Revalidatie

U leest alles over de revalidatiebehandeling bij een aanlegstoornis of amputatie van de arm en over de Hand- armwerkgroep volwassenen op het deel over Revalidatie. Meer informatie over aanpassingen vindt u op het deel over Revalidatietechniek. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een prothese, dan kunt u een afspraak maken via het medisch secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030- 256 1294.
armprothesen594

Nieuwsbrief

Wij maken een paar keer per jaar een nieuwsbrief met informatie voor mensen met een aanlegstoornis of amputatie van de arm of hand. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pijlvoorlinks U kunt hier de nieuwsbrieven downloaden

armprothesen267

Ervaringsverhalen

kortenkrachtig

Vereniging KorterMaarKrachtig

De landelijke vereniging voor mensen met een amputatie en/of aangeboren reductie van een ledemaat 'KorterMaarKrachtig' heeft ook diverse folders uitgegeven die u via hun website gratis kunt downloaden.

pijlvoorlinks klik hier voor de website van KorterMaarKrachtig 

forumkenk

Lotgenotencontact van de Stichting Korter Maar Krachtig

De Stichting Korter Maar Krachtig heeft een forum waar lotgenoten elkaar kunnen treffen. Heeft u vragen of behoefte aan een luisterend oor?

pijlvoorlinks klik hier voor een bezoek aan het forum van Korter Maar Krachtig