Menu
Armprothesen
armprothesen

Uw eerste bezoek

armprothesen505

Ontvangst

We willen graag dat u zich welkom bij ons voelt. Onze receptionistes ontvangen u graag aan de balie en maken u wegwijs in onze ontvangstruimte. Hier kunt u rustig een kop koffie of thee drinken en genieten van ons mooie aquarium.
armprothesen248

Prothesevoorlichting

Tijdens de prothesevoorlichting laten de ergotherapeut en de orthopedisch instrumentmaker u zien welke technische mogelijkheden er zijn. Met behulp van foto's, filmpjes en voorbeeldprothesen krijgt u hiervan een idee. Het team kijkt naar uw wensen en vervolgens naar de technische mogelijkheden. Welk soort prothese zou u graag willen, welke kokervorm en onderdelen passen het beste bij u? Samen met u kijken we of een prothese voor u van toegevoegde waarde is en welke prothese het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.
armprothesen259

Keuze van de prothese

Bij het kiezen van het type prothese is het belangrijk om uitgebreid te inventariseren waar u de prothese precies voor wilt gebruiken. Is het belangrijk hoe de prothese eruit ziet of is het vooral belangrijk wat u met de prothese kunt doen? Wilt u de prothese bij alle dagelijkse activiteiten gaan gebruiken of alleen bij bepaalde activiteiten of hobby’s? Hoeveel precisie en kracht is daarbij nodig? Verwacht u dat de prothese vuil wordt bij het gebruik?

Femke de Backer

376 "Een armprothese maken doe je in nauw overleg met de cliënt. Het aansluiten bij de wensen en verlangens van de cliënt is de ene keer eenvoudiger dan de andere keer. De combinatie van creativiteit en bezig zijn met mensen maakt het voor mij een bijzonder vak! Daarnaast is het mooi om met een team van experts iets te maken waarmee een cliënt echt verder komt!" Femke de Backer-Bes, orthopedisch technoloog.

Meer lezen, klik hier

Direct naar het contactformulier

Bel of mail ons