Menu
Armprothesen
armprothesen

hoogstraat

De Hoogstraat Revalidatie

Je leest alles over de revalidatiebehandeling van kinderen met een aanlegstoornis of amputatie van de arm op het deel over Revalidatie. Meer informatie over aanpassingen vind je op het deel over Revalidatietechniek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een prothese, dan kun je een afspraak maken via het medisch secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 - 256 12 82.
armprothesenkinderen594

Nieuwsbrief

Wij maken een paar keer per jaar een nieuwsbrief met informatie voor kinderen met een aanlegstoornis of amputatie van de arm of hand. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pijlvoorlinks Je kunt hier de nieuwsbrieven downloaden

kortenkrachtig

Vereniging KorterMaarKrachtig

De landelijke vereniging voor mensen met een amputatie en/of aangeboren reductie van een ledemaat 'KorterMaarKrachtig' heeft ook diverse folders uitgegeven die u via hun website gratis kunt downloaden.

pijlvoorlinks klik hier voor de website van KorterMaarKrachtig 

forumkenk

Stichting Korter Maar Krachtig

De Stichting Korter Maar Krachtig heeft een forum waar lotgenoten elkaar kunnen treffen. Heeft u vragen of behoefte aan een luisterend oor?

pijlvoorlinks klik hier voor het forum