Afscheid directeur

Op 1 mei legt Marcel Conradi zijn functie als directeur van De Hoogstraat Orthopedietechniek neer. Hij heeft dan precies 20 jaar leiding gegeven aan een team bevlogen medewerkers.

Jan-Willem Meijer, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoogstraat Revalidatie hield een korte afscheidsspeech:

"Vandaag had ik het voorrecht om Marcel Conradi namens De Hoogstraat Revalidatie en De Hoogstraat Orthopedietechniek toe te spreken op zijn laatste werkdag als directeur van onze OTH. Geheel in stijl van Marcel hadden we met alle medewerkers een korte bijeenkomst midden in de werkplaats van de locatie Utrecht. Twintig jaar geleden startte Marcel met het uitbouwen van onze Utrechtse locatie. Inmiddels staat er een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige orthopedisch technologische producten levert aan mensen met vaak ernstige beperkingen met vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Marcel is een bevlogen en ondernemend vakman, de klant staat centraal en voortdurend wordt gewerkt aan innovatie en verbetering. Hij heeft op de 3 locaties gebouwd aan prachtige teams van medewerkers met veel expertise. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor en trots op!
Maar bovenal is Marcel een betrokken en warm mens. We zijn blij dat hij verbonden blijft aan ons bedrijf als vestigingsmanager van onze locatie Protec."

 

 

Ook interessant